Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Doç. Dr. Şebnem BUDAK
URL
Ders İzlencesi İşletmecilik
Kaynak
Dünyada ve Türkiye’de süt hayvancılığının durumu ve gelişimi
1
Kaynak
2
Kaynak
Anadolu’da süt hayvancılığının tarihsel gelişimi ve hayvancılık ekonomisi
3
Kaynak
4
Kaynak
Türkiye’de Cumhuriyet öncesi ve sonrası süt sanayinin durumu ve gelişimi
5
Kaynak
6
Kaynak
Türkiye’de kamu ve özel sektörde süt ürünleri işleme endüstrisinin gelişimi ve irdelenmesi
7
Kaynak
8
Kaynak
Süt üretim çiftlikleri nasıl olmalı, nelere dikkat edilmelidir
9
Kaynak
10
Kaynak
Süt fabrikalarının yerleşim alan ve özellikleri. Çiğ sütün işletmelere naklinde süt toplama organizasyonu ve modernizasyonu
11
Kaynak
12
Kaynak
Çiftlikler ve süt işletmelerinde hammadde kontrolleri ve kalitesi
13
Kaynak
14
Kaynak
Fabrikada çiğ süte uygulanan temel işlemler ve hammaddenin üretim seksiyonlarına dağılımı
15
Kaynak
16
Kaynak
İçme sütü üretim planlaması, fermente ürünler üretim planlaması
17
Kaynak
18
Kaynak
Beyaz peynir üretim planlaması, Kaşar peyniri üretim planlaması
19
Kaynak
20
Kaynak
Süt kökenli evapore ve toz ürünler üretim planlaması
21
Kaynak
22
Kaynak
Süt fabrikalarında teknik servisler: ısıtma, buhar üretim seksiyonu
23
Kaynak
24
Kaynak
Süt fabrikalarında teknik servisler: soğutma, soğuk ve buzlu materyaller üretim seksiyonu
25
Kaynak
26
Kaynak
Çiğ süt üretimi ve süt ürünleri işleme vektöründe personel çeşit ve nitelikleri, Süt üreticisi, sanayicisi ve tüketicisi bağlamında sivil toplum örgütleri
27
Kaynak
28
Kaynak
Geri