Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
Doç. Dr. Şebnem BUDAK
URL
Ders İzlencesi İşletmecilik
File
Dünyada ve Türkiye’de süt hayvancılığının durumu ve gelişimi
1
File
2
File
Anadolu’da süt hayvancılığının tarihsel gelişimi ve hayvancılık ekonomisi
3
File
4
File
Türkiye’de Cumhuriyet öncesi ve sonrası süt sanayinin durumu ve gelişimi
5
File
6
File
Türkiye’de kamu ve özel sektörde süt ürünleri işleme endüstrisinin gelişimi ve irdelenmesi
7
File
8
File
Süt üretim çiftlikleri nasıl olmalı, nelere dikkat edilmelidir
9
File
10
File
Süt fabrikalarının yerleşim alan ve özellikleri. Çiğ sütün işletmelere naklinde süt toplama organizasyonu ve modernizasyonu
11
File
12
File
Çiftlikler ve süt işletmelerinde hammadde kontrolleri ve kalitesi
13
File
14
File
Fabrikada çiğ süte uygulanan temel işlemler ve hammaddenin üretim seksiyonlarına dağılımı
15
File
16
File
İçme sütü üretim planlaması, fermente ürünler üretim planlaması
17
File
18
File
Beyaz peynir üretim planlaması, Kaşar peyniri üretim planlaması
19
File
20
File
Süt kökenli evapore ve toz ürünler üretim planlaması
21
File
22
File
Süt fabrikalarında teknik servisler: ısıtma, buhar üretim seksiyonu
23
File
24
File
Süt fabrikalarında teknik servisler: soğutma, soğuk ve buzlu materyaller üretim seksiyonu
25
File
26
File
Çiğ süt üretimi ve süt ürünleri işleme vektöründe personel çeşit ve nitelikleri, Süt üreticisi, sanayicisi ve tüketicisi bağlamında sivil toplum örgütleri
27
File
28
File
Back