Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Weekly outline
General
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
URL
ders izlencesi
File
1. Hafta
1. HAFTA SÜTÜN OLUŞUMU SAĞIM SOĞUTMA
File
2. Hafta
2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I
File
3. Hafta
3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II
File
4. Hafta
4. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ III
File
5. Hafta
5. HAFTA İÇME SÜTÜ I
File
6. Hafta
6. HAFTA İÇME SÜTÜ II
File
7. Hafta
FERMENTE ÜRÜNLERİ I
File
8. Hafta
FERMENTE ÜRÜNLER II
File
9. Hafta
PEYNİR TEKNOLOJİSİ I
File
10. Hafta
PEYNİR TEKNOLOJİSİ II
File
11. Hafta
DONDURMA TEKNOLOJİSİ I
File
12. Hafta
DONDURMA TEKNOLOJİSİ II
File
13. Hafta
TEREYAĞI TEKNOLOJSİ
File
14. Hafta
KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT VE SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ
File
Back