Skip to main content
Social Networks
@nkadem
OCW / English
You are currently using guest access (
Log in
)
Page path
Home
/
►
Courses
/
►
ZİRAAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF AGRICULTURE
/
►
TARIM MAKİNELERİ VE TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİĞİ
/
►
ZST302 Süt Teknolojisi (TMTM)
Weekly outline
General
General
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
URL
ders izlencesi
File
Ders Onay Formu
File
1. Hafta
1. Hafta
1. HAFTA SÜTÜN OLUŞUMU SAĞIM SOĞUTMA
File
2. Hafta
2. Hafta
2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I
File
3. Hafta
3. Hafta
3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II
File
4. Hafta
4. Hafta
4. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ III
File
5. Hafta
5. Hafta
5. HAFTA İÇME SÜTÜ I
File
6. Hafta
6. Hafta
6. HAFTA İÇME SÜTÜ II
File
7. Hafta
7. Hafta
FERMENTE ÜRÜNLERİ I
File
8. Hafta
8. Hafta
FERMENTE ÜRÜNLER II
File
9. Hafta
9. Hafta
PEYNİR TEKNOLOJİSİ I
File
10. Hafta
10. Hafta
PEYNİR TEKNOLOJİSİ II
File
11. Hafta
11. Hafta
DONDURMA TEKNOLOJİSİ I
File
12. Hafta
12. Hafta
DONDURMA TEKNOLOJİSİ II
File
13. Hafta
13. Hafta
TEREYAĞI TEKNOLOJSİ
File
14. Hafta
14. Hafta
KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT VE SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ
File