Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Haftalık özet
Genel
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
URL
ders izlencesi
Kaynak
1. Hafta
1. HAFTA SÜTÜN OLUŞUMU SAĞIM SOĞUTMA
Kaynak
2. Hafta
2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I
Kaynak
3. Hafta
3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II
Kaynak
4. Hafta
4. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ III
Kaynak
5. Hafta
5. HAFTA İÇME SÜTÜ I
Kaynak
6. Hafta
6. HAFTA İÇME SÜTÜ II
Kaynak
7. Hafta
FERMENTE ÜRÜNLERİ I
Kaynak
8. Hafta
FERMENTE ÜRÜNLER II
Kaynak
9. Hafta
PEYNİR TEKNOLOJİSİ I
Kaynak
10. Hafta
PEYNİR TEKNOLOJİSİ II
Kaynak
11. Hafta
DONDURMA TEKNOLOJİSİ I
Kaynak
12. Hafta
DONDURMA TEKNOLOJİSİ II
Kaynak
13. Hafta
TEREYAĞI TEKNOLOJSİ
Kaynak
14. Hafta
KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT VE SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ
Kaynak
Geri