Skip to main content

Social Networks

@nkadem
  • OCW / English
  • You are not logged in. (Log in)
Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU / BEYPAZARI VOCATIONA... / ►
  • OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Page: 1 2 (Next)
BTO121 TURİZM EKONOMİSİ
Summary
Guest access
BTU 107 Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi
Summary
Guest access
BAC225 Tüketici Davranışı
Summary
Guest access
BAC223 Halkla İlişkiler
Summary
Guest access
BTU211 Halkla İlişkiler
Summary
Guest access
BTO 128 Genel Muhasebe
Summary
Guest access
BTU105 Davranış Bilimleri ve İletişim
Summary
Guest access
BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Summary
Guest access
BTO 126 Mesleki Yabancı Dil II
Summary
Guest access
BTO 242 MESLEKİ YABANCI DİL IV(İNGİLİZCE)
Summary
Guest access
BAC 218 Yemek Stilistliği Ve Fotoğrafçılığı
Summary
Guest access
BAC114 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve İş Güvenliği
Summary
Guest access
BAC216 - Moleküler Gastronomi
Summary
Guest access
BTO236 Kalite Yönetimi
Summary
Guest access
BAC232-EKOTURİZM
Summary
Guest access
BAC112-MESLEK ETİĞİ
Summary
Guest access
BTO 244 TURİZMİŞLETMELERİNDE ETİK
Summary
Guest access
BTO 254 EKOTURİZM
Summary
Guest access
BTO 236 KALİTE YÖNETİMİ
Summary
Guest access
BAC208 - Sektör Analizi Ve Örnek Çalışma
Summary
Guest access
Bto214 Turizm ve Çevre
Summary
Guest access
BAC222 - Mesleki Yabancı Dil - IV
Summary
Guest access
BAC204 - Dünya Mutfakları
Summary
Guest access
BTO 112 - BTO 132 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
Summary
Guest access
BTO110 - BTU 110 Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizi
Summary
Guest access
BTO 214 Turizm ve Çevre
Summary
Guest access
BTO 244 Turizm İşletmelerinde Etik
Summary
Guest access
BTO 212 - BTU 212-BTO 238 Konaklama İşletmelerinde Finansal Yönetim
Summary
Guest access
BTO 202- BTO 244 - BTS 130 Turizm İşletmelerinde Etik
Summary
Guest access
BTO251 Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Summary
Guest access
BTO208-BTS219 İkram ve Servis Teknikleri
Summary
Guest access
BTO130-BTS136 Turizm Pazarlaması
Summary
Guest access
BTO120 Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Summary
Guest access
BTO140 Gıda ve Personel Hijyeni
Summary
Guest access
BTO 207 Turizm Mevzuatı
Summary
Guest access
BAC 117 Genel Turizm
Summary
Guest access
BT0 249 Ön Büro Yönetimi
Summary
Guest access
BT0 125 Ön Büro İşlemleri
Summary
Guest access
BT0231 Anadolu Uygarlıkları
Summary
Guest access
BT0248 Önbüro ve Kat Otomasyonu
Summary
Guest access
Page: 1 2 (Next)
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • ForumSite haberleri

    • Courses

      • DİL VE TARİH - COĞRAFYA FAKÜLTESİ / FACULTY OF LAN...

      • DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF DENTAL MEDICINE

      • ECZACILIK FAKÜLTESİ / FACULTY OF PHARMACY

      • EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF EDUCATIONA...

      • FEN FAKÜLTESİ / FACULTY OF SCIENCE

      • GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ / FACULTY OF FINE ARTS

      • HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ / FACULTY OF NURSING

      • HUKUK FAKÜLTESİ / FACULTY OF LAW

      • İLAHİYAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF DIVINITY

      • İLETİŞİM FAKÜLTESİ / FACULTY OF COMMUNICATION

      • MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / FACULTY OF ENGINEERING

      • SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF HEALTH SCI...

      • SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ / FACULTY OF POLITICAL ...

      • SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF SPORT SCIENCES

      • TIP FAKÜLTESİ / FACULTY OF MEDICINE

      • UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ / FACULTY OF APPLIED...

      • VETERİNER FAKÜLTESİ / FACULTY OF VETERINARY MEDICINE

      • ZİRAAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF AGRICULTURE

      • ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU / FACULTY OF LAW VOCATIO...

      • AYAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU / AYAŞ VOCATIONAL SCHOOL

      • BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU / BEYPAZARI VOCATIONA...

        • EL SANATLARI BÖLÜMÜ

        • FİNANS-BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ

        • SEYAHAT, TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

        • TASARIM BÖLÜMÜ

        • TEKSTİL, GİYİM, AYAKKABI VE DERİ BÖLÜMÜ

        • ULAŞTIRMA HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

        • OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

          • BTO121 TURİZM EKONOMİSİ

          • BTU 107 Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi

          • BAC225 Tüketici Davranışı

          • BAC223 Halkla İlişkiler

          • BTU211 Halkla İlişkiler

          • BTO 128 Genel Muhasebe

          • BTU105 Davranış Bilimleri ve İletişim

          • BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü

          • BTO 126 Mesleki Yabancı Dil II

          • BTO 242 MESLEKİ YABANCI DİL IV(İNGİLİZCE)

          • BAC 218 Yemek Stilistliği Ve Fotoğrafçılığı

          • BAC114 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve İş Gü...

          • BAC216 - Moleküler Gastronomi

          • BTO236 Kalite Yönetimi

          • BAC232-EKOTURİZM

          • BAC112-MESLEK ETİĞİ

          • BTO 244 TURİZMİŞLETMELERİNDE ETİK

          • BTO 254 EKOTURİZM

          • BTO 236 KALİTE YÖNETİMİ

          • BAC208 - Sektör Analizi Ve Örnek Çalışma

          • Bto214 TurizmveÇevre

          • BAC222 - Mesleki Yabancı Dil - IV

          • BAC204 - Dünya Mutfakları

          • BTO 112 - BTO 132 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

          • BTO110 - BTU 110 Turizm İşletmelerinde Maliyet Ana...

          • BTO 214 Turizm ve Çevre

          • BTO 244 Turizm İşletmelerinde Etik

          • BTO 212 - BTU 212-BTO 238 Konaklama İşletmelerinde...

          • BTO 202- BTO 244 - BTS 130 Turizm İşletmelerinde ...

          • BTO251 Ziyafet ve İkram Hizmetleri

          • BTO208-BTS219 İkram ve Servis Teknikleri

          • BTO130-BTS136 Turizm Pazarlaması

          • BTO120 Mutfak Hizmetleri Yönetimi

          • BTO140 Gıda ve Personel Hijyeni

          • BTO 207 Turizm Mevzuatı

          • BAC 117 Genel Turizm

          • BT0 249 Ön Büro Yönetimi

          • BT0 125 Ön Büro İşlemleri

          • BT0231 Anadolu Uygarlıkları

          • BT0248 Önbüro ve Kat Otomasyonu

          • Barda Servis

          • Kat Hizmetleri Yönetimi

          • BTO130 Turizm Pazarlaması

          • BTO201, BTR235, BTS243

          • Bto122 Bilgisayar Uygulamaları

          • BTO214 Turizm ve Çevre

          • BTO123

          • BAC102 - Temel Yiyecek Üretimi - II

          • GUS107 Resim

        • MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖRGÜN VE UZAKTA...

        • BKT210 - Endüstriyel Tasarım

        • BKT106 Malzeme Bilgisi

        • BKT108 Temel Sanat Eğitimi

        • BKT114Teknik Resim

        • BTU226 KÜLTÜRLERARASI İLETİŞİM

        • BKT 107 / BMD 109 / BAT 107 - MESLEKİ MATEMATİK

        • BBS120 Bilgisayar Uygulamaları

        • BKT240 Cam ve Seramik Takı Uygulamaları

      • ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU / ELMADAĞ VOCATIONAL SC...

      • GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU / GAMA VOCATIONAL SCHOOL

      • HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU / HAYMANA VOCATIONAL SC...

      • KALECİK MESLEK YÜKSEKOKULU / KALECIK VOCATIONAL SC...

      • KIZILCAHAMAM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ...

      • NALLIHAN MESLEK YÜKSEKOKULU / NALLIHAN VOCATIONAL ...

      • SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU / VOCATIONAL ...

      • BİYOTEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF BIOTE...

      • EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF ED...

      • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF NATUR...

      • KÖK HÜCRE ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF STEM CELL

      • NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF NU...

      • SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF HE...

      • SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF SOC...

      • TÜRK İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ / INSTITUTE OF THE H...

      • ANKARA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI / ANKARA...

      • ANKARA ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ

      • DİĞER

Skip İlgili Bağlantılar

İlgili Bağlantılar

Ankara Üniversitesi

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Ankara Üniversitesi Açık Erişim Yayınları

E-Kütüphane


Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri

kutuphane@ankara.edu.tr