Ana içeriğe git

Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri

Ana sayfa
  • OCW / English
  • E-Kütüphane
  • Akademik Arşiv
  • KVKK
  • 1 (current)
  • 2
  • » Sonraki Sayfa
BTO 202- BTO 244 - BTS 130 Turizm İşletmelerinde Etik
Özet
Misafir erişimi
BAC 117 Genel Turizm
Özet
Misafir erişimi
BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Özet
Misafir erişimi
BAC 218 Yemek Stilistliği Ve Fotoğrafçılığı
Özet
Misafir erişimi
BAC102 - Temel Yiyecek Üretimi - II
Özet
Misafir erişimi
BAC112-MESLEK ETİĞİ
Özet
Misafir erişimi
BAC114 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve İş Güvenliği
Özet
Misafir erişimi
BAC204 - Dünya Mutfakları
Özet
Misafir erişimi
BAC208 - Sektör Analizi Ve Örnek Çalışma
Özet
Misafir erişimi
BAC216 - Moleküler Gastronomi
Özet
Misafir erişimi
BAC222 - Mesleki Yabancı Dil - IV
Özet
Misafir erişimi
BAC223 Halkla İlişkiler
Özet
Misafir erişimi
BAC225 Tüketici Davranışı
Özet
Misafir erişimi
BAC232-EKOTURİZM
Özet
Misafir erişimi
BT0 125 Ön Büro İşlemleri
Özet
Misafir erişimi
BT0 249 Ön Büro Yönetimi
Özet
Misafir erişimi
BT0231 Anadolu Uygarlıkları
Özet
Misafir erişimi
BT0248 Önbüro ve Kat Otomasyonu
Özet
Misafir erişimi
BTO 112 - BTO 132 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
Özet
Misafir erişimi
BTO 126 Mesleki Yabancı Dil II
Özet
Misafir erişimi
BTO 128 Genel Muhasebe
Özet
Misafir erişimi
BTO 207 Turizm Mevzuatı
Özet
Misafir erişimi
BTO 212 - BTU 212-BTO 238 Konaklama İşletmelerinde Finansal Yönetim
Özet
Misafir erişimi
BTO 214 Turizm ve Çevre
Özet
Misafir erişimi
BTO 236 KALİTE YÖNETİMİ
Özet
Misafir erişimi
BTO 242 MESLEKİ YABANCI DİL IV(İNGİLİZCE)
Özet
Misafir erişimi
BTO 244 Turizm İşletmelerinde Etik
Özet
Misafir erişimi
BTO 244 TURİZMİŞLETMELERİNDE ETİK
Özet
Misafir erişimi
BTO 254 EKOTURİZM
Özet
Misafir erişimi
BTO110 - BTU 110 Turizm İşletmelerinde Maliyet Analizi
Özet
Misafir erişimi
BTO120 Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Özet
Misafir erişimi
BTO121 TURİZM EKONOMİSİ
Özet
Misafir erişimi
Bto122 Bilgisayar Uygulamaları
Özet
Misafir erişimi
BTO123 Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi
Özet
Misafir erişimi
BTO130 Turizm Pazarlaması
Özet
Misafir erişimi
BTO130-BTS136 Turizm Pazarlaması
Özet
Misafir erişimi
BTO140 Gıda ve Personel Hijyeni
Özet
Misafir erişimi
BTO201, BTR235, BTS 243 Kongre ve Fuar Yönetimi
Özet
Misafir erişimi
BTO208-BTS219 İkram ve Servis Teknikleri
Özet
Misafir erişimi
Bto214 Turizm ve Çevre
Özet
Misafir erişimi
  • 1 (current)
  • 2
  • » Sonraki Sayfa
Gezinme 'yı atla
Gezinme
  • Ana sayfa

    • ForumSite haberleri

    • SayfaA-Z'ye Kurslar

    • Dersler

      • AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ / FACULTY OF OPEN...

      • DİL VE TARİH - COĞRAFYA FAKÜLTESİ / FACULTY OF LAN...

      • DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF DENTAL MEDICINE

      • ECZACILIK FAKÜLTESİ / FACULTY OF PHARMACY

      • EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF EDUCATIONA...

      • FEN FAKÜLTESİ / FACULTY OF SCIENCE

      • GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ / FACULTY OF FINE ARTS

      • HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ / FACULTY OF NURSING

      • HUKUK FAKÜLTESİ / FACULTY OF LAW

      • İLAHİYAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF DIVINITY

      • İLETİŞİM FAKÜLTESİ / FACULTY OF COMMUNICATION

      • MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / FACULTY OF ENGINEERING

      • SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF HEALTH SCI...

      • SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ / FACULTY OF POLITICAL ...

      • SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF SPORT SCIENCES

      • TIP FAKÜLTESİ / FACULTY OF MEDICINE

      • UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ / FACULTY OF APPLIED...

      • VETERİNER FAKÜLTESİ / FACULTY OF VETERINARY MEDICINE

      • ZİRAAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF AGRICULTURE

      • 1.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

      • ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU / FACULTY OF LAW VOCATIO...

      • AYAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU / AYAŞ VOCATIONAL SCHOOL

      • BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU / BEYPAZARI VOCATIONA...

        • EL SANATLARI BÖLÜMÜ

        • FİNANS-BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ

        • MÜLKİYET KORUMA VE GÜVENLİK BÖLÜMÜ ÖRGÜN VE UZAKTA...

        • OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

          • BTO 202- BTO 244 - BTS 130 Turizm İşletmelerinde ...

          • BAC 117 Genel Turizm

          • BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü

          • BAC 218 Yemek Stilistliği Ve Fotoğrafçılığı

          • BAC102 - Temel Yiyecek Üretimi - II

          • BAC112-MESLEK ETİĞİ

          • BAC114 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve İş Gü...

          • BAC204 - Dünya Mutfakları

          • BAC208 - Sektör Analizi Ve Örnek Çalışma

          • BAC216 - Moleküler Gastronomi

          • BAC222 - Mesleki Yabancı Dil - IV

          • BAC223 Halkla İlişkiler

          • BAC225 Tüketici Davranışı

          • BAC232-EKOTURİZM

          • BT0 125 Ön Büro İşlemleri

          • BT0 249 Ön Büro Yönetimi

          • BT0231 Anadolu Uygarlıkları

          • BT0248 Önbüro ve Kat Otomasyonu

          • BTO 112 - BTO 132 Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

          • BTO 126 Mesleki Yabancı Dil II

          • BTO 128 Genel Muhasebe

          • BTO 207 Turizm Mevzuatı

          • BTO 212 - BTU 212-BTO 238 Konaklama İşletmelerinde...

          • BTO 214 Turizm ve Çevre

          • BTO 236 KALİTE YÖNETİMİ

          • BTO 242 MESLEKİ YABANCI DİL IV(İNGİLİZCE)

          • BTO 244 Turizm İşletmelerinde Etik

          • BTO 244 TURİZMİŞLETMELERİNDE ETİK

          • BTO 254 EKOTURİZM

          • BTO110 - BTU 110 Turizm İşletmelerinde Maliyet Ana...

          • BTO120 Mutfak Hizmetleri Yönetimi

          • BTO121 TURİZM EKONOMİSİ

          • Bto122 Bilgisayar Uygulamaları

          • BTO123

          • BTO130 Turizm Pazarlaması

          • BTO130-BTS136 Turizm Pazarlaması

          • BTO140 Gıda ve Personel Hijyeni

          • BTO201, BTR235, BTS243

          • BTO208-BTS219 İkram ve Servis Teknikleri

          • Bto214 TurizmveÇevre

          • BTO214 Turizm ve Çevre

          • BTO236 Kalite Yönetimi

          • Barda Servis

          • Kat Hizmetleri Yönetimi

          • BTO251 Ziyafet ve İkram Hizmetleri

          • BTU 107 Temizlik Ürünleri Kullanımı ve Denetimi

          • BTU105 Davranış Bilimleri ve İletişim

          • BTU211 Halkla İlişkiler

          • GUS107 Resim

        • SEYAHAT, TURİZM VE EĞLENCE HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

        • TASARIM BÖLÜMÜ

        • TEKSTİL, GİYİM, AYAKKABI VE DERİ BÖLÜMÜ

        • ULAŞTIRMA HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

        • BBS120 Bilgisayar Uygulamaları

        • BKT106 Malzeme Bilgisi

        • BKT108 Temel Sanat Eğitimi

        • BKT114Teknik Resim

        • BKT210 - Endüstriyel Tasarım

        • BKT240 Cam ve Seramik Takı Uygulamaları

        • BTU226 KÜLTÜRLERARASI İLETİŞİM

        • BKT 107 / BMD 109 / BAT 107 - MESLEKİ MATEMATİK

      • ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU / ELMADAĞ VOCATIONAL SC...

      • GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU / GAMA VOCATIONAL SCHOOL

      • HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU / HAYMANA VOCATIONAL SC...

      • KALECİK MESLEK YÜKSEKOKULU / KALECIK VOCATIONAL SC...

      • KIZILCAHAMAM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ...

      • NALLIHAN MESLEK YÜKSEKOKULU / NALLIHAN VOCATIONAL ...

      • SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU / VOCATIONAL ...

      • ANKARA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI / ANKARA...

      • BİYOTEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF BIOTE...

      • EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF ED...

      • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF NATUR...

      • KÖK HÜCRE ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF STEM CELL

      • NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF NU...

      • SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF HE...

      • SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF SOC...

      • TÜRK İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ / INSTITUTE OF THE H...

Geri

(c) 2022 |Ankara Üniversitesi - KDDB


Giriş yapmadınız. (Giriş yap)