Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
PROF.DR. MUAMMER GÖNCÜOĞLU
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
Calisma takvimi
Kaynak
Muammer Göncüoğlu_CV
Kaynak
Prof. Dr. Fatma Seda BİLİR ORMANCI
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
Calisma takvimi
Kaynak
Konu 1
Konu 1 - Sütün tanımı
Kaynak
Konu 2
Konu 2 - Sütün bileşimi
Kaynak
Konu 3
Konu 3 - Sütün Miktar ve Bileşimine Etki Eden Faktörler
Kaynak
Konu 4
Konu 4 - Sütün genel özellikleri
Kaynak
Konu 5
Konu 5 - Anormal sütler
Kaynak
Konu 6
Konu 6 - İçme Sütü Teknolojisi
Kaynak
Konu 7
Konu 7 - Peynir Teknolojisi 1
Kaynak
Konu 8
Konu 8 - Peynir Teknolojisi 2
Kaynak
Konu 9
Konu 9 - YoğurtTeknolojisi
Kaynak
Konu 10
Konu 10 - TereyağıTeknolojisi
Kaynak
Konu 11
Konu 11 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Mikrobiyolojik Tehlikeler
Konu 12
Konu 12 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Kimyasal Tehlikeler
Konu 13
Konu 13 - Süt İşletmelerinde HACCP
Kaynak
Konu 14
Konu 14 - Süt İşletmelerinde Atıklarının Değerlendirilmesi ve Süt Endüstrisinde Arıtma
Kaynak
Geri