Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
PROF.DR. FATMA SEDA ORMANCI
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
Calisma takvimi
Kaynak
Prof. Dr. Muammer GÖNCÜOĞLU
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
Calisma takvimi
Kaynak
Konu 1
Konu 1 - Sütün tanımı
Kaynak
Konu 2
Konu 2 - Sütün bileşimi
Kaynak
Konu 3
Konu 3 - Sütün Miktar ve Bileşimine Etki Eden Faktörler
Kaynak
Konu 4
Konu 4 - Sütün genel özellikleri
Kaynak
Konu 5
Konu 5 - Anormal sütler
Kaynak
Konu 6
Konu 6 - İçme Sütü Teknolojisi
Kaynak
Konu 7
Konu 7 - Peynir Teknolojisi 1
Kaynak
Konu 8
Konu 8 - Peynir Teknolojisi 2
Kaynak
Konu 9
Konu 9 - YoğurtTeknolojisi
Kaynak
Konu 10
Konu 10 - TereyağıTeknolojisi
Kaynak
Konu 11
Konu 11 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Mikrobiyolojik Tehlikeler
Konu 12
Konu 12 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Kimyasal Tehlikeler
Konu 13
Konu 13 - Süt İşletmelerinde HACCP
Kaynak
Konu 14
Konu 14 - Süt İşletmelerinde Atıklarının Değerlendirilmesi ve Süt Endüstrisinde Arıtma
Kaynak
Geri