Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Haftalık özet
Genel
PROF.DR. NURAY KOLSARICI
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
20 Şubat - 26 Şubat
Dünyada ve Türkiyede su ürünleri sektörü
Kaynak
27 Şubat - 5 Mart
balıkların biyolojik özellikleri
Kaynak
6 Mart - 12 Mart
hangi balık ne zaman nasıl tüketilmelidir
Kaynak
13 Mart - 19 Mart
Su ürünlerinde kimyasal bileşim
Kaynak
20 Mart - 26 Mart
Avlanma sonrası balıktaki değişimler
Kaynak
27 Mart - 2 Nisan
Su Ürünlerinin Soğutulması
Kaynak
3 Nisan - 9 Nisan
Soğutulmuş balıkta kalite değişimleri ve raf ömrü
Kaynak
10 Nisan - 16 Nisan
Dondurarak muhafaza
Kaynak
17 Nisan - 23 Nisan
Kutu konserve su ürünleri teknolojisi
Kaynak
24 Nisan - 30 Nisan
Su Ürünlerinin Dumanlanması
Kaynak
1 Mayıs - 7 Mayıs
Tuz Kürü Balık Teknolojisi
Kaynak
8 Mayıs - 14 Mayıs
Su Ürünlerinin Kurutma Teknolojisi
Kaynak
15 Mayıs - 21 Mayıs
Su Ürünlerinde Marinasyon
Kaynak
22 Mayıs - 28 Mayıs
Geri