Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Haftalık özet
Genel
Öğr.Gör.Dr. Yalçın GÜÇER
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
12 Şubat - 18 Şubat
ŞARAP TEBLİĞİ
Kaynak
19 Şubat - 25 Şubat
ŞARAP ÜRETİMİ VE PİYASAYA ARZI İLE İLGİLİ TEBLİĞ
Kaynak
26 Şubat - 4 Mart
AROMATİZE ŞARAP, AROMATİZE ŞARAP BAZLI İÇKİ
Kaynak
5 Mart - 11 Mart
RAKIYA ÖZGÜ TANIMLAMALARIN VE ÖZELLİKLERİN ETİKETLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Kaynak
12 Mart - 18 Mart
Etil Alkolün Piyasaya Arzı Hakkında Tebliğ
Kaynak
19 Mart - 25 Mart
BİRA TEBLİĞİ
Kaynak
26 Mart - 1 Nisan
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ EK1
Kaynak
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ
Kaynak
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ EK3A
Kaynak
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ EK3B
Kaynak
2 Nisan - 8 Nisan
ALKOLLÜ İÇKİ AMBALAJLARI ÜZERİNE KONULACAK UYARI MESAJLARIYLA İLGİLİ TEBLİĞ
Kaynak
9 Nisan - 15 Nisan
ALKOL VE ALKOLLÜ İÇKİ TESİSLERİNİN HAİZ OLMALARI GEREKEN TEKNİK ŞARTLAR
Kaynak
16 Nisan - 22 Nisan
ALKOL VE ALKOLLÜ İÇKİ TESİSLERİNİN HAİZ OLMALARI GEREKEN TEKNİK ŞARTLAR
Kaynak
23 Nisan - 29 Nisan
Distile Alkollü İçkiler Tebliği
Kaynak
Distile Alkollü İçkiler Tebliği Ek-1
Kaynak
30 Nisan - 6 Mayıs
ISO 22000 Genel Bilgi
Kaynak
7 Mayıs - 13 Mayıs
ISO 22000 Hijyen Uygulamaları
Kaynak
14 Mayıs - 20 Mayıs
HACCP Uygulamaları
Kaynak
Geri