Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
Prof.Dr.Kâmil SAÇILIK
URL
Ders izlencesi ZTM483 Kurutma Teknolojileri
Kaynak
Çalışma Takvimi ZTM483 Kurutma Teknolojileri
Kaynak
Kurutmanın temel prensipleri
Kurutmanın temel prensipleri
Kaynak
Kurutma havasının psikometrik özellikleri I
Kurutma Havasının Psikrometrik Özellikleri I
Kaynak
Kurutma havasının psikometrik özellikleri II
Kurutma Havasının Psikrometrik Özellikleri II
Kaynak
Denge nemi kavramı
Denge Nemi Kavramı
Kaynak
Kurutmayla ilgili teorik bilgiler I
Kurutmayla İlgili Teorik Bilgiler I
Kaynak
Kurutmayla ilgili teorik bilgiler II
Kurutmayla ilgili teorik bilgiler II
Kaynak
Kuruma hızı ve kuruma hızını etkileyen faktörler
Kuruma hızı ve kuruma hızını etkileyen faktörler
Kaynak
Kurutma eğrilerinin modellenmesi
Kurutma eğrilerinin modellenmesi
Kaynak
Kurutulmuş ürünün yapısında meydana gelen değişimler
Kurutulmuş ürünün yapısında meydana gelen değişimler
Kaynak
Kurutma yöntemleri ve sistemleri
Kurutma yöntemleri ve sistemleri
Kaynak
Doğal ve yapay kurutma
Doğal ve yapay kurutma
Kaynak
Sebze ve meyvelerin kurutulması
Sebze ve meyvelerin kurutulması
Kaynak
Tahılların kurutulması
Tahılların kurutulması
Kaynak
Kurutulmuş ürünlerin kalite kriterleri ve depolanması
Kurutulmuş ürünlerin kalite kriterleri ve depolanması
Kaynak
Geri