Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Gıdalardaki Toksik Maddeler Çalışma Takvimi
Dosyayı görmek için
Gıdalardaki Toksik Maddeler Çalışma Takvimi.pdf
tıklayın
◄ Doç. Dr. Özge Ülker
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Benay Can Eke
Prof. Dr.Yalçın Duydu
Prof. Dr.Sinan Süzen
Prof. Dr. Tülay Çoban
Prof. Dr. Ahmet Oğuz Ada
Doç. Dr. İlker Ateş
Doç. Dr.Aylin Üstündağ
Doç. Dr. Özge Ülker
Gıdalardaki Toksik Maddeler Ders İzlencesi
Gıdalardaki toksik maddelere giriş
Gıdalardaki toksik maddeler II
Doğal kontaminantlar I
Doğal kontaminantlar II
Çevresel Kirleticiler Metaller I
Çevresel Kirleticiler Metaller II
Çevresel Kirleticiler Deterjanlar ve Ambalaj Malzemeleri
Çevresel Kirleticiler Akrilamid/PAH
Gıda kontaminantlarının karsinojenitesi
Pestisit Kalıntıları I
Pestisit Kalıntıları II
Gıda ile ilgili herediter hastalıklar, allerji, çocuklar
Gıdalardaki Toksik Maddeler Ders İzlencesi ►
Geri