Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Sütün Nitelikleri III-fiziksel-kimyasal-duyusal
Dosyayı görmek için
4. Sutun_Nitelikleri-III.pdf
tıklayın
◄ Sütün Nietlikleri II- Süt bileşenleri
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ebru ŞENEL ÖZKAN-CV
Ders İzlencesi
Süt Teknolojisine Giriş
Sütün Nitelikleri -I
Sütün Nietlikleri II- Süt bileşenleri
İçme Sütü Teknolojisi-I
İçme Sütü Teknolojisi-II
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
Peynir Teknolojisi-I
Peynir Teknolojisi-II
Tereyağı Teknolojisi-I
Tereyağı Teknolojisi-II
Dondurma Teknolojisi
Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi
İçme Sütü Teknolojisi-I ►
Geri