Skip to main content

Social Networks

@nkadem
  • OCW / English
  • You are not logged in. (Log in)
Page path
  • Home / ►
  • Courses / ►
  • ZİRAAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF AGRICULTURE / ►
  • SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
ZST431- Süt ve Ürünlerinde Duyusal Değerlendirme
Summary
Guest access
ZST437 Süt Endüstrisinde Hijyenik Tasarım
Summary
Guest access
ZST309 Mesleki İngilizce
Summary
Guest access
ZST308 Peynir Teknolojisi
Summary
Guest access
BİY119 Biyoloji (Süt Tek.)
Summary
Guest access
ZST426 Süt Endüstrisi İşletmeciliği
Summary
Guest access
ZST424 Süt Endüstrisinde Projelendirme
Summary
Guest access
ZST310 Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi
Summary
Guest access
ZST 202 Süt Teknolojisi (ST)
Summary
Guest access
ZST423 SÜT ENDÜSTRİSİNDE SANİTASYON
Summary
Guest access
ZST301 SÜT KİMYASI VE BİYOKİMYASI
Summary
Guest access
ZST401 İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ
Summary
Guest access
ZST 312 TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ
Summary
Guest access
ZST 201 Mİkrobiyoloji (Doç. Dr. Şebnem Budak)
Summary
Guest access
ZST305 Süt Mikrobiyolojisi
Summary
Guest access
ZFD 402 Gıda teknolojisi
Summary
Guest access
ZST 304 DONDURMA TEKNOLOJİSİ
Summary
Guest access
ZST303 Süt Endüstrisinde İşlem Mühendisliği
Summary
Guest access
ZST307 Süt Endüstrisinde Biyoteknoloji
Summary
Guest access
ZTO101 BİYOKİMYA
Summary
Guest access
ZST204 LABORATUVAR TEKNİĞİ
Summary
Guest access
ZST422 - Koyulaştırılmış ve Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi
Summary
Guest access
ZST201 Mikrobiyoloji (ST)
Summary
Guest access
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
Summary
Guest access
Süt Endüstrisinde Kalite Kontrol
Summary
Guest access
Süt Endüstrisinde Soğuk Tekniği
Summary
Guest access
ZST425 Beslenme İlkeleri
Summary
Guest access
Skip Navigation

Navigation

  • Home

    • ForumSite haberleri

    • Courses

      • DİL VE TARİH - COĞRAFYA FAKÜLTESİ / FACULTY OF LAN...

      • DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF DENTAL MEDICINE

      • ECZACILIK FAKÜLTESİ / FACULTY OF PHARMACY

      • EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF EDUCATIONA...

      • FEN FAKÜLTESİ / FACULTY OF SCIENCE

      • GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ / FACULTY OF FINE ARTS

      • HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ / FACULTY OF NURSING

      • HUKUK FAKÜLTESİ / FACULTY OF LAW

      • İLAHİYAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF DIVINITY

      • İLETİŞİM FAKÜLTESİ / FACULTY OF COMMUNICATION

      • MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / FACULTY OF ENGINEERING

      • SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF HEALTH SCI...

      • SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ / FACULTY OF POLITICAL ...

      • SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ / FACULTY OF SPORT SCIENCES

      • TIP FAKÜLTESİ / FACULTY OF MEDICINE

      • UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ / FACULTY OF APPLIED...

      • VETERİNER FAKÜLTESİ / FACULTY OF VETERINARY MEDICINE

      • ZİRAAT FAKÜLTESİ / FACULTY OF AGRICULTURE

        • BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ

        • BİTKİ KORUMA BÖLÜMÜ

        • PEYZAJ MİMARLIĞI

        • SU ÜRÜNLERİ MÜHENDİSLİĞİ

        • SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

          • ZST431- Süt ve Ürünlerinde Duyusal Değerlendirme

          • ZST437 Süt Endüstrisinde Hijyenik Tasarım

          • ZST309 Mesleki İngilizce

          • ZST308 Peynir Teknolojisi

          • BİY119 Biyoloji (Süt Tek.)

          • ZST426 Süt Endüstrisi İşletmeciliği

          • ZST424 Süt Endüstrisinde Projelendirme

          • ZST310 Süt Esaslı Ürünler Teknolojisi

          • ZST 202 Süt Teknolojisi (ST)

          • ZST423 SÜT ENDÜSTRİSİNDE SANİTASYON

          • ZST301 SÜT KİMYASI VE BİYOKİMYASI

          • ZST401 İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ

          • ZST312 TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ

          • ZST 201 Mİkrobiyoloji (Doç. Dr. Şebnem Budak)

          • ZST305 Süt Mikrobiyolojisi

          • ZFD 402 Gıda teknolojisi

          • ZST 304 DONDURMA TEKNOLOJSİ

          • ZST303 Süt Endüstrisinde İşlem Mühendisliği

          • ZST307 Süt Endüstrisinde Biyoteknoloji

          • ZTO101 BİYOKİMYA

          • ZST204 LABORATUVAR TEKNİĞİ

          • ZST422 - Koyulaştırılmış ve Kurutulmuş Süt Ürünler...

          • ZST201 Mikrobiyoloji (ST)

          • Fermente Süt

          • Süt Endüstrisinde Kalite Kontrol

          • Süt Endüstrisinde Soğuk Tekniği

          • ZST425 Beslenme İlkeleri

        • TARIM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ

        • TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ

        • TARIM MAKİNELERİ VE TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİĞİ

        • TARIMSAL YAPILAR VE SULAMA BÖLÜMÜ

        • TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ

        • TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ

        • ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ

        • ZTO210 GENEL BİTKİ FİZYOLOJİSİ

        • ZTO203 Toprak Bilimi (PROF.DR. AYTEN NAMLI)

        • ZTO453 Su Kalitesi

      • ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU / FACULTY OF LAW VOCATIO...

      • AYAŞ MESLEK YÜKSEKOKULU / AYAŞ VOCATIONAL SCHOOL

      • BEYPAZARI MESLEK YÜKSEKOKULU / BEYPAZARI VOCATIONA...

      • ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU / ELMADAĞ VOCATIONAL SC...

      • GAMA MESLEK YÜKSEKOKULU / GAMA VOCATIONAL SCHOOL

      • HAYMANA MESLEK YÜKSEKOKULU / HAYMANA VOCATIONAL SC...

      • KALECİK MESLEK YÜKSEKOKULU / KALECIK VOCATIONAL SC...

      • KIZILCAHAMAM SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ...

      • NALLIHAN MESLEK YÜKSEKOKULU / NALLIHAN VOCATIONAL ...

      • SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU / VOCATIONAL ...

      • BİYOTEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF BIOTE...

      • EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF ED...

      • FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF NATUR...

      • KÖK HÜCRE ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF STEM CELL

      • NÜKLEER BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF NU...

      • SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF HE...

      • SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ / GRADUATE SCHOOL OF SOC...

      • TÜRK İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ / INSTITUTE OF THE H...

      • ANKARA ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI / ANKARA...

      • ANKARA ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ

      • DİĞER

Skip İlgili Bağlantılar

İlgili Bağlantılar

Ankara Üniversitesi

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Ankara Üniversitesi Açık Erişim Yayınları

E-Kütüphane


Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri

kutuphane@ankara.edu.tr