Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
2.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ 1
Dosyayı görmek için
2.hafta_SÜTÜN NİTELİKLERİ_1.pdf
tıklayın
◄ 1.Hafta SÜT ÜRETİMİ
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Doç.Dr. Şebnem BUDAK
Ders İzlence Formu Süt Tekn. (TBBB)
1.Hafta SÜT ÜRETİMİ
3.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ 2
4.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ 1
5.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ 2
6.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ 3
7.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 1
8.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ 2
9.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ 1
10.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ 2
11.hafta TEREYAĞ TEKNOLOJİSİ 1
12.hafta TEREYAĞ TEKNOLOJİSİ 2
13.hafta KOYULAŞTIRILMIŞ ve KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ
14.hafta DONDURMA TEKNOLOJİSİ
3.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ 2 ►
Geri