Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
1. HAFTA SÜTÜN OLUŞUMU SAĞIM SOĞUTMA
Dosyayı görmek için
1. HAFTA SÜTÜN OLUŞUMU SAĞIM SOĞUTMA.pdf
tıklayın
◄ ders izlencesi
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
ders izlencesi
2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I
3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II
4. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ III
5. HAFTA İÇME SÜTÜ I
6. HAFTA İÇME SÜTÜ II
FERMENTE ÜRÜNLERİ I
FERMENTE ÜRÜNLER II
PEYNİR TEKNOLOJİSİ I
PEYNİR TEKNOLOJİSİ II
DONDURMA TEKNOLOJİSİ I
DONDURMA TEKNOLOJİSİ II
TEREYAĞI TEKNOLOJSİ
KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT VE SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ
2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I ►
Geri