Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I
Dosyayı görmek için
2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I.pdf
tıklayın
◄ 1. HAFTA SÜTÜN OLUŞUMU SAĞIM SOĞUTMA
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
ders izlencesi
1. HAFTA SÜTÜN OLUŞUMU SAĞIM SOĞUTMA
3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II
4. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ III
5. HAFTA İÇME SÜTÜ I
6. HAFTA İÇME SÜTÜ II
FERMENTE ÜRÜNLERİ I
FERMENTE ÜRÜNLER II
PEYNİR TEKNOLOJİSİ I
PEYNİR TEKNOLOJİSİ II
DONDURMA TEKNOLOJİSİ I
DONDURMA TEKNOLOJİSİ II
TEREYAĞI TEKNOLOJSİ
KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT VE SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ
3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II ►
Geri