Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
4. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ III
Dosyayı görmek için
4. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ III.pdf
tıklayın
◄ 3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
ders izlencesi
1. HAFTA SÜTÜN OLUŞUMU SAĞIM SOĞUTMA
2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I
3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II
5. HAFTA İÇME SÜTÜ I
6. HAFTA İÇME SÜTÜ II
FERMENTE ÜRÜNLERİ I
FERMENTE ÜRÜNLER II
PEYNİR TEKNOLOJİSİ I
PEYNİR TEKNOLOJİSİ II
DONDURMA TEKNOLOJİSİ I
DONDURMA TEKNOLOJİSİ II
TEREYAĞI TEKNOLOJSİ
KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT VE SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ
5. HAFTA İÇME SÜTÜ I ►
Geri