Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
5. Hafta Yemek Pişirmede Kullanılan Araç-Gereçler
Dosyayı görmek için
5. Hafta Yemek Pişirmede Kullanılan Araç-Gereçler.pps
tıklayın
◄ 4. Hafta Tat Verici ve Baharatlar
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF. DR. AYŞE ÖZFER ÖZÇELİK
BES241 Türk Mutfağı Ders İzlencesi
1. Hafta Türk Mutfağı Giriş
2. Hafta Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
3. Hafta Türk Mutfağının Genel Özellikleri
4. Hafta Tat Verici ve Baharatlar
6. Hafta Türk Mutfağında Bulunan Yemek Grupları
7. Hafta Türk Yemeklerini Hazırlama-Pişirme Teknikleri
8. Hafta Türk Mutfağında Besinlerin İşlenerek Saklanması
9. Hafta Özel Gün Yemekleri
10. Hafta Yöresel Mutfaklar I
11. Hafta Yöresel Mutfaklar II
12. Hafta Yöresel Mutfaklar III
13. Hafta Türk Mutfağının Beslenme ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi
14. Hafta Türk Mutfağının Değişim Nedenleri
6. Hafta Türk Mutfağında Bulunan Yemek Grupları ►
Geri