Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
1.WEEK.Food Chemistry and its importance Classification of food components
Dosyayı görmek için
1.WEEK.Food Chemistry and its importance Classification of food components.pdf
tıklayın
◄ Ders İzlencesi
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Doç. Dr. H. Elif KORMALI ERTÜRÜN
Çalışma Planı
Ders İzlencesi
2.WEEK.Classification of food components
3.WEEK.Water
4.WEEK.Water Activity
5.WEEK.Carbohydrates
6.WEEK. Mono-, Oligo-, Poly- saccharides
7.WEEK.Properties and Reactions of Carbohydrates
8.WEEK.Properties of Lipids
9.WEEK.Chemical Reactions of Lipids
10.WEEK.Proteins
11.WEEK. Properties and Reactions of Amino Acids
12.WEEK. Structure of Proteins, Denaturation
13.WEEK. Vitamins
14.WEEK.Minerals
2.WEEK.Classification of food components ►
Geri