Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ
Dosyayı görmek için
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ.pdf
tıklayın
◄ TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ EK1
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Öğr.Gör.Dr. Yalçın GÜÇER
Ders İzlencesi
ŞARAP TEBLİĞİ
ŞARAP ÜRETİMİ VE PİYASAYA ARZI İLE İLGİLİ TEBLİĞ
AROMATİZE ŞARAP, AROMATİZE ŞARAP BAZLI İÇKİ
RAKIYA ÖZGÜ TANIMLAMALARIN VE ÖZELLİKLERİN ETİKETLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Etil Alkolün Piyasaya Arzı Hakkında Tebliğ
BİRA TEBLİĞİ
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ EK1
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ EK3A
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ EK3B
ALKOLLÜ İÇKİ AMBALAJLARI ÜZERİNE KONULACAK UYARI MESAJLARIYLA İLGİLİ TEBLİĞ
ALKOL VE ALKOLLÜ İÇKİ TESİSLERİNİN HAİZ OLMALARI GEREKEN TEKNİK ŞARTLAR
ALKOL VE ALKOLLÜ İÇKİ TESİSLERİNİN HAİZ OLMALARI GEREKEN TEKNİK ŞARTLAR
Distile Alkollü İçkiler Tebliği
Distile Alkollü İçkiler Tebliği Ek-1
ISO 22000 Genel Bilgi
ISO 22000 Hijyen Uygulamaları
HACCP Uygulamaları
TÜTÜN MAMULLERİ VE ALKOLLÜ İÇKİLERDE BANDROLLÜ ÜRÜN İZLEME SİSTEMİ GENEL TEBLİĞLERİ EK3A ►
Geri