Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
İçme Sütü Teknolojisi-II
Dosyayı görmek için
6. İçme Sütü teknolojisi-II.pdf
tıklayın
◄ İçme Sütü Teknolojisi-I
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ebru ŞENEL ÖZKAN-CV
Ders İzlencesi
Süt Teknolojisine Giriş
Sütün Nitelikleri -I
Sütün Nietlikleri II- Süt bileşenleri
Sütün Nitelikleri III-fiziksel-kimyasal-duyusal
İçme Sütü Teknolojisi-I
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
Peynir Teknolojisi-I
Peynir Teknolojisi-II
Tereyağı Teknolojisi-I
Tereyağı Teknolojisi-II
Dondurma Teknolojisi
Kurutulmuş Süt Ürünleri Teknolojisi
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi ►
Geri