Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
@nkadem
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
Search courses
Submit
Topic outline
General
PROF.DR. TARIK HALUK ÇELİK
URL
Ders İzlencesi
File
Calisma takvimi
File
PROF.DR. HAYDAR ÖZDEMİR
URL
Ders İzlencesi
File
calisma takvimi
File
Topic 1
Konu 1 - Etin Tanımı ve Beslenmedeki Önemi Hayvansal Üretimin Amaçları, Et Üretim ve Tüketim Miktarları; Kas ile ilgili dokular
File
Topic 2
Konu 2 - Kasın Ete Dönüşüm Mekanızması, Post-mortem Değişiklikler
File
Topic 3
Konu 3 - Etin kalite nitelikleri
File
Karkas Sınıflandırılması ve Derecelendirme
File
Topic 4
Konu 4 - Et mikrobiyolojisi
File
Topic 5
Konu 5 - Sanitasyon
File
Topic 6
Konu 6 - Gıda Güvenliğinde HACCP Sistemi
File
Topic 7
Konu 7 - Et Hijyeni - Et Mikrobiyolojisi
File
Topic 8
Konu 8 - Et Muayenesi 1
File
Et Muayenesi 1 EK
File
Topic 9
Konu 9 - Et Muayenesi 2
File
Et Muayenesi 2 EK!
File
Et Muayenesi 2 EK 2
File
Topic 10
Konu 10 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 1
File
Topic 11
Konu 11 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 2
File
Topic 12
Konu 12 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 3
File
Topic 13
Konu 13 - Kanatlı Eti Muayenesi
File
Topic 14
Konu 14 - Mezbahalarda Sanitasyon – HACCP Sistem
File
Back