Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
PROF.DR. TARIK HALUK ÇELİK
URL
Ders İzlencesi
Kaynak
Calisma takvimi
Kaynak
PROF.DR. HAYDAR ÖZDEMİR
URL
Laboratuva Güvenlik Kılavuzu ve Formu
Kaynak
DERS ONAY FORMU
Kaynak
Konu 1
Konu 1 - Etin Tanımı ve Beslenmedeki Önemi Hayvansal Üretimin Amaçları, Et Üretim ve Tüketim Miktarları; Kas ile ilgili dokular
Kaynak
Konu 2
Konu 2 - Kasın Ete Dönüşüm Mekanızması, Post-mortem Değişiklikler
Kaynak
Konu 3
Etin Kalite Nitelikleri
Kaynak
Karkas Sınıflandırması
Kaynak
Karkas Sınıflandırma Yönetmelik
Kaynak
Karkas Sınıflandırma Yönetmelik EK
Kaynak
Konu 4
Konu 4 - Et mikrobiyolojisi
Kaynak
Konu 5
Konu 5 - Sanitasyon
Kaynak
Konu 6
Konu 6 - Gıda Güvenliğinde HACCP Sistemi
Kaynak
Konu 7
Konu 7 - Et Hijyeni - Et Mikrobiyolojisi
Kaynak
Konu 8
Konu 8 - Et Muayenesi 1
Kaynak
Et Muayenesi 1 EK
Kaynak
Kasaplık Hayvanların Nakli
Kaynak
Ante Mortem Muayene
Kaynak
Kasaplık Hayvanların Nakli Yönetmelik
Kaynak
Kasaplık hayvanların nakli EK
Kaynak
Konu 9
Konu 9 - Et Muayenesi 2
Kaynak
Et Muayenesi 2 EK!
Kaynak
Et Muayenesi 2 EK 2
Kaynak
Post mortem Muayene 3
Kaynak
Post mortem Muayene 2
Kaynak
İhbarı Mecbur Hastalıklar Yönetmeliği
Kaynak
etlerin teftis talimati
Kaynak
Konu 10
Konu 10 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 1
Kaynak
Post mortem Muayene 4
Kaynak
Konu 11
Konu 11 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 2
Kaynak
Post mortem Muayene 5
Kaynak
Konu 12
Konu 12 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 3
Kaynak
Paraziter İnfeksiyonlar
Kaynak
HAYVAN HASTALIKLARI İLE MÜCADELE VE
Kaynak
Konu 13
Konu 13 - Kanatlı Eti Muayenesi
Kaynak
Konu 14
Konu 14 - Mezbahalarda Sanitasyon – HACCP Sistem
Kaynak
Konu 15
Et Ürünleri Teknolojisi 1
Kaynak
Konu 16
Konu 17
Konu 18
Konu 19
Konu 20
Konu 21
Konu 22
Konu 23
Konu 24
Konu 25
Konu 26
Konu 27
Konu 28
Konu 29
Geri