Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II
Dosyayı görmek için
3. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ II.pdf
tıklayın
◄ 2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Ayşe Gürsoy
ders izlencesi
1. HAFTA SÜTÜN OLUŞUMU SAĞIM SOĞUTMA
2. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ I
4. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ III
5. HAFTA İÇME SÜTÜ I
6. HAFTA İÇME SÜTÜ II
FERMENTE ÜRÜNLERİ I
FERMENTE ÜRÜNLER II
PEYNİR TEKNOLOJİSİ I
PEYNİR TEKNOLOJİSİ II
DONDURMA TEKNOLOJİSİ I
DONDURMA TEKNOLOJİSİ II
TEREYAĞI TEKNOLOJSİ
KOYULAŞTIRILMIŞ SÜT VE SÜTTOZU TEKNOLOJİSİ
4. HAFTA SÜTÜN NİTELİKLERİ III ►
Geri