Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Kurutmayla İlgili Teorik Bilgiler I
Dosyayı görmek için
5. Bölüm.pdf
tıklayın
◄ Denge Nemi Kavramı
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof.Dr.Kâmil SAÇILIK
Ders izlencesi ZTM483 Kurutma Teknolojileri
Çalışma Takvimi ZTM483 Kurutma Teknolojileri
Kurutmanın temel prensipleri
Kurutma Havasının Psikrometrik Özellikleri I
Kurutma Havasının Psikrometrik Özellikleri II
Denge Nemi Kavramı
Kurutmayla ilgili teorik bilgiler II
Kuruma hızı ve kuruma hızını etkileyen faktörler
Kurutma eğrilerinin modellenmesi
Kurutulmuş ürünün yapısında meydana gelen değişimler
Kurutma yöntemleri ve sistemleri
Doğal ve yapay kurutma
Sebze ve meyvelerin kurutulması
Tahılların kurutulması
Kurutulmuş ürünlerin kalite kriterleri ve depolanması
Kurutmayla ilgili teorik bilgiler II ►
Geri