Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
1_Tavukçuluktaki Gelişmeler ve Türkiye Tavukçuluğu-12.02.2017
Dosyayı görmek için
1_Tavukçuluktaki Gelişmeler ve Türkiye Tavukçuluğu-12.02.2017.pptx
tıklayın
◄ Ders İzlencesi Formu
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof.Dr.Okan ELİBOL
Dr. Öğr. Üyesi Serdar ÖZLÜ
Çalışma Planı
Ders İzlencesi Formu
2_Tavuğun Biyolojik Yapısı
3_Tavuk Genetiği ve Tavukçulukta Kullanılan Islah Yöntemleri
4_Embriyo Gelişimi ve Kuluçka
5_Yumurta ve Kalitesi
6_Kümesler ve Donanımları
7_Etlik Piliç Yetiştiriciliği
8_Etlik Piliç Kesimi,Tavuk Eti ve Kalitesi
9_Yumurtacı İşletme Tipleri
10_Yumurta Tavuğu Yetiştiriciliği
11_Tavukçulukta İşletme Tipleri ve Damızlık Tavuk Yetiştiriciliği
12_Tavukçulukta Sağlık Koruma ve Bazı Önemli Hastalıklar
13_Hindi Yetiştiriciliği
14_Alternatif Kanatlı Türlerinin Genel Verim Özellikleri
2_Tavuğun Biyolojik Yapısı ►
Geri