Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
9.Hafta Biyosensörler ve Gıdalarda Kullanımı
Dosyayı görmek için
9.Hafta_Biyosensörler ve Gıdalarda Kullanımı.pdf
tıklayın
◄ 8.Hafta Ekmek Mayası Üretimi
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Öğr. Gör. Dilara ŞEN CV
Ders İzlencesi
1.Hafta Giriş
2.Hafta Bitki Biyoteknolojisi
3.Hafta Polimeraz Zincir Reaksiyonu (PCR) Optimizasyonu
4.Hafta Gıda Sanayinde Enzimlerin Önemi
5.Hafta Gıda Endüstrisinde Mikroorganizmaların Kullanılma Alanları ve Mikrobiyal Gıda Üretimi
6.Hafta Geleneksel Fermente Gıdalarda Bulunan Laktik Asit Bakterileri
7.Hafta Gıda Endüstrisi ve Nanoteknoloji
8.Hafta Ekmek Mayası Üretimi
10.Hafta Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar
11.Hafta THP
12.Hafta Aroma Biyoteknolojisi
10.Hafta Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ►
Geri