Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Factors Affecting Milk Quality and Quantity
Dosyayı görmek için
2- Factors Affecting Milk Quality and Quantity of Milk.pptx
tıklayın
◄ Milk Composition
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Araş. Gör. Dr. Bahar ONARAN
Ders İzlencesi
calisma takvimi
CV - Arş. Gör. Dr. Bahar Onaran
Milk Composition
Characteristics of Milk
Abnormal milk
Pasteurization and UHT
Yoghurt Technology
Cheese Technology -1
Cheese Technology 2
Microorganisms from raw milk for fermented dairy products
HACCP in Milk Industry
Kefir
Butter Technology
Using the wastes from Milk Industry
Milk Powder Technology
Characteristics of Milk ►
Geri