Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Kurutulmuş ürünlerin kalite kriterleri ve depolanması
Dosyayı görmek için
14-Kurtulmuş Ürünlerin Kalite Kriterleri ve Depolanması.pdf
tıklayın
◄ Tahılların kurutulması
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof.Dr.Kâmil SAÇILIK
Ders izlencesi ZTM483 Kurutma Teknolojileri
Çalışma Takvimi ZTM483 Kurutma Teknolojileri
Kurutmanın temel prensipleri
Kurutma Havasının Psikrometrik Özellikleri I
Kurutma Havasının Psikrometrik Özellikleri II
Denge Nemi Kavramı
Kurutmayla İlgili Teorik Bilgiler I
Kurutmayla ilgili teorik bilgiler II
Kuruma hızı ve kuruma hızını etkileyen faktörler
Kurutma eğrilerinin modellenmesi
Kurutulmuş ürünün yapısında meydana gelen değişimler
Kurutma yöntemleri ve sistemleri
Doğal ve yapay kurutma
Sebze ve meyvelerin kurutulması
Tahılların kurutulması
Geri