Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
1.Hafta SÜT ÜRETİMİ
Dosyayı görmek için
1.Hafta_SÜT ÜRETİMİ.pdf
tıklayın
◄ Ders İzlencesi ZST214
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Dr. Öğr. Üyesi H. Ceren Akal Demirdöğen
Ders İzlencesi ZST214
2.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ
3.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ (devam)
4.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ
5.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ (devam)
6.hafta İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ (devam-2)
7.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
8.hafta FERMENTE SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ (devam)
9.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ
10.hafta PEYNİR TEKNOLOJİSİ (devam)
11.hafta TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ
12.hafta TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ (devam)
13.hafta KOYULAŞTIRILMIŞ ve KURUTULMUŞ SÜT ÜRÜNLERi TEKNOLOJİSİ
14.hafta DONDURMA TEKNOLOJİSİ
2.hafta SÜTÜN NİTELİKLERİ ►
Geri