Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Ders İzlencesi
Dosyayı görmek için
ders_izlencesi VME415 Milk Hygiene and Technology.docx
tıklayın
◄ Doç. Dr. Bahar ONARAN ACAR
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Doç. Dr. Bahar ONARAN ACAR
calisma takvimi
Ders Onay Formu
CV - Doç. Dr. Bahar ONARAN ACAR
Milk Composition
Factors Affecting Milk Quality and Quantity
Characteristics of Milk
Abnormal milk
Pasteurization and UHT
Yoghurt Technology
Cheese Technology -1
Cheese Technology 2
Microorganisms from raw milk for fermented dairy products
HACCP in Milk Industry
Kefir
Butter Technology
Using the wastes from Milk Industry
Milk Powder Technology
calisma takvimi ►
Geri