Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
CV - Arş. Gör. Dr. Bahar Onaran
Dosyayı görmek için
cv-word.docx
tıklayın
◄ calisma takvimi
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Araş. Gör. Dr. Bahar ONARAN
Ders İzlencesi
calisma takvimi
Milk Composition
Factors Affecting Milk Quality and Quantity
Characteristics of Milk
Abnormal milk
Pasteurization and UHT
Yoghurt Technology
Cheese Technology -1
Cheese Technology 2
Microorganisms from raw milk for fermented dairy products
HACCP in Milk Industry
Kefir
Butter Technology
Using the wastes from Milk Industry
Milk Powder Technology
Milk Composition ►
Geri