Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
10. Hafta Salça Üretim Teknolojisi
Dosyayı görmek için
10. Hafta_Salça Üretim Teknolojisi.pdf
tıklayın
◄ 9. Hafta Konserve Mikrobiyolojisi
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Öğr. Gör. Dilara ŞEN
Meyve ve Sebze Teknolojisi Ders İzlencesi
1.Hafta Meyve ve Sebzelerin Bileşimi
2. Hafta Meyve ve Sebzelerin Bileşimi - 2
3. Hafta Meyve ve Sebzelerin Bileşimi - 3
4. Hafta Meyve ve Sebzelerin İşlenmelerinde Oluşan Başlıca Değişimler
5. Hafta Meyve ve Sebzelerin İşlenmelerinde Oluşan Başlıca Değişimler - 2
6. Hafta Muhafaza Yöntemleri
7. Hafta Muhafaza Yöntemleri
8. Hafta Konserve Üretim Teknolojisi
9. Hafta Konserve Mikrobiyolojisi
11. Hafta Meyve suyu üretimi
12. Hafta Meyve suyu üretimi
11. Hafta Meyve suyu üretimi ►
Geri