Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
YOK Formatinda Ozgecmis-Atila GÜLEÇ-19.11.2021
Kaynak
BES 246 Besin Mikrobiyolojisi ders izlencesi
Kaynak
Konu 1
BESİN MİKROBİYOLOJİSİNE GİRİŞ
Kaynak
Konu 2
BESİNLERDE BULUNAN MİKROORGANİZMALAR VE BULAŞMA KAYNAKLARI I
Konu 3
BESİNLERDE BULUNAN MİKROORGANİZMALAR VE BULAŞMA KAYNAKLARI II
Konu 4
BESİNLERDE BULUNAN M.O.’LARIN BULAŞMA KAYNAKLARI VE BESİNLERİN NORMAL MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
Konu 5
BESİNLERDE MİKROBİYAL GELİŞMEYİ ETKİLEYEN İÇ VE DIŞ FAKTÖRLER
Kaynak
Konu 6
YARARLI M.O.’LARIN BESİNLERDE KULLANILMASI- I
Kaynak
Konu 7
YARARLI M.O.’LARIN BESİNLERDE KULLANILMASI- II
Kaynak
Konu 8
BESİNLERİN MİKROORGANİZMALAR İLE BOZULMASI I
Kaynak
Konu 9
BESİNLERİN MİKROORGANİZMALAR İLE BOZULMASI II
Kaynak
Konu 10
BESİNLERİN MİKROORGANİZMALAR İLE BOZULMASI III
Kaynak
Konu 11
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR I
Konu 12
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR II
Konu 13
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR III
Konu 14
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR IV
Geri