Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu özeti
Genel
YOK Formatinda Ozgecmis-Atila GÜLEÇ-19.11.2021
Kaynak
BES 246 Besin Mikrobiyolojisi ders izlencesi
Kaynak
Konu 1
BESİN MİKROBİYOLOJİSİNE GİRİŞ
Kaynak
Konu 2
BESİNLERDE BULUNAN MİKROORGANİZMALAR VE BULAŞMA KAYNAKLARI I
Konu 3
BESİNLERDE BULUNAN MİKROORGANİZMALAR VE BULAŞMA KAYNAKLARI II
Konu 4
BESİNLERDE BULUNAN M.O.’LARIN BULAŞMA KAYNAKLARI VE BESİNLERİN NORMAL MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
Konu 5
BESİNLERDE MİKROBİYAL GELİŞMEYİ ETKİLEYEN İÇ VE DIŞ FAKTÖRLER
Kaynak
Konu 6
YARARLI M.O.’LARIN BESİNLERDE KULLANILMASI- I
Kaynak
Konu 7
YARARLI M.O.’LARIN BESİNLERDE KULLANILMASI- II
Kaynak
Konu 8
BESİNLERİN MİKROORGANİZMALAR İLE BOZULMASI I
Kaynak
Konu 9
BESİNLERİN MİKROORGANİZMALAR İLE BOZULMASI II
Kaynak
Konu 10
BESİNLERİN MİKROORGANİZMALAR İLE BOZULMASI III
Kaynak
Konu 11
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR I
Konu 12
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR II
Konu 13
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR III
Konu 14
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR IV
Geri
If you continue browsing this website, you agree to our policies:
Web sitemizde zorunlu çerezler ve kullanıcı deneyimini iyileştiren çerezler kullanılmaktadır
Continue
x