Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Topic outline
General
YOK Formatinda Ozgecmis-Atila GÜLEÇ-19.11.2021
File
BES 246 Besin Mikrobiyolojisi ders izlencesi
File
Topic 1
BESİN MİKROBİYOLOJİSİNE GİRİŞ
File
Topic 2
BESİNLERDE BULUNAN MİKROORGANİZMALAR VE BULAŞMA KAYNAKLARI I
File
Topic 3
BESİNLERDE BULUNAN MİKROORGANİZMALAR VE BULAŞMA KAYNAKLARI II
File
Topic 4
BESİNLERDE BULUNAN M.O.’LARIN BULAŞMA KAYNAKLARI VE BESİNLERİN NORMAL MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ
File
Topic 5
BESİNLERDE MİKROBİYAL GELİŞMEYİ ETKİLEYEN İÇ VE DIŞ FAKTÖRLER
File
Topic 6
YARARLI M.O.’LARIN BESİNLERDE KULLANILMASI- I
File
Topic 7
YARARLI M.O.’LARIN BESİNLERDE KULLANILMASI- II
File
Topic 8
BESİNLERİN MİKROORGANİZMALAR İLE BOZULMASI I
File
Topic 9
BESİNLERİN MİKROORGANİZMALAR İLE BOZULMASI II
File
Topic 10
BESİNLERİN MİKROORGANİZMALAR İLE BOZULMASI III
File
Topic 11
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR I
File
Topic 12
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR II
File
Topic 13
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR III
File
Topic 14
BESİN KAYNAKLI MİKROBİYAL HASTALIKLAR IV
File
Back