Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
10.Hafta Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar
Dosyayı görmek için
10.Hafta_Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar.pdf
tıklayın
◄ 9.Hafta Biyosensörler ve Gıdalarda Kullanımı
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Öğr. Gör. Dilara ŞEN CV
Ders İzlencesi
1.Hafta Giriş
2.Hafta Bitki Biyoteknolojisi
3.Hafta Polimeraz Zincir Reaksiyonu (PCR) Optimizasyonu
4.Hafta Gıda Sanayinde Enzimlerin Önemi
5.Hafta Gıda Endüstrisinde Mikroorganizmaların Kullanılma Alanları ve Mikrobiyal Gıda Üretimi
6.Hafta Geleneksel Fermente Gıdalarda Bulunan Laktik Asit Bakterileri
7.Hafta Gıda Endüstrisi ve Nanoteknoloji
8.Hafta Ekmek Mayası Üretimi
9.Hafta Biyosensörler ve Gıdalarda Kullanımı
11.Hafta THP
12.Hafta Aroma Biyoteknolojisi
11.Hafta THP ►
Geri