Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
6. KESİMDEN SONRA ETTE MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER
Dosyayı görmek için
6. KESİMDEN SONRA ETTE MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER.pdf
tıklayın
◄ 5. ETİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ 2
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Öğr. Gör. Dilara ŞEN CV
Ders İzlencesi
1. ETİN ELDESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
2. ET BİLİMİNE GİRİŞ
3. ETİN HİSTOLOJİK ÖZELLİKLERİ
4. ETİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
5. ETİN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ 2
7. ETİN MUHAFAZASI VE İŞLENMESİ
8. ETİN MUHAFAZASI VE İŞLENMESİ
9. ET ENDÜSTRİSİNDE KULLANILAN KATKILAR
10. KAVURMA ÜRETİMİ
11. SALAM SOSİS ÜRETİMİ
12. SUCUK ÜRETİMİ
7. ETİN MUHAFAZASI VE İŞLENMESİ ►
Geri