Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Çalışma Planı- BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Dosyayı görmek için
Çalışma Planı- BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü.docx
tıklayın
◄ Öğretim Görevlisi Fuat ATASOY_ Özgeçmiş
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Öğretim Görevlisi Fuat ATASOY_ Özgeçmiş
Ders İzlence- BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Maliyet kontrolünün önemi ve amaçları
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satınalma Bölümü Ve İşlevi
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depolama
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Stoklama
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Depodan Ürün Çıkarma
Yiyecek İçecek Üretim Kontrolü Süreci
Yiyecek İçecek Üretim Hatalari
Beğenirlik endeksi
Satış değişimleri
Yiyecek İçecek Bütçesi Gider Tahmini
Satınalma etkinliğinin ölçülmesi
Minimum ve Maksimum stok miktarının belirlenmesi
Stok devir hızı
Porsiyon maliyetleme
Ders İzlence- BAC 201 Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü ►
Geri