Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
9. Hafta Konserve Mikrobiyolojisi
Dosyayı görmek için
9. Hafta_Konserve Mikrobiyolojisi.pdf
tıklayın
◄ 8. Hafta Konserve Üretim Teknolojisi
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Öğr. Gör. Dilara ŞEN
Meyve ve Sebze Teknolojisi Ders İzlencesi
1.Hafta Meyve ve Sebzelerin Bileşimi
2. Hafta Meyve ve Sebzelerin Bileşimi - 2
3. Hafta Meyve ve Sebzelerin Bileşimi - 3
4. Hafta Meyve ve Sebzelerin İşlenmelerinde Oluşan Başlıca Değişimler
5. Hafta Meyve ve Sebzelerin İşlenmelerinde Oluşan Başlıca Değişimler - 2
6. Hafta Muhafaza Yöntemleri
7. Hafta Muhafaza Yöntemleri
8. Hafta Konserve Üretim Teknolojisi
10. Hafta Salça Üretim Teknolojisi
11. Hafta Meyve suyu üretimi
12. Hafta Meyve suyu üretimi
10. Hafta Salça Üretim Teknolojisi ►
Geri