Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
FDE449 (2) Size, shape, volume
Dosyayı görmek için
FDE449 (2) Size, shape, volume.pdf
tıklayın
◄ FDE449 (1)Introduction to Physical Properties of Foods
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. AYLA SOYER
Ders izlencesi
FDE449 (1)Introduction to Physical Properties of Foods
FDE449 (3) Density, specific gravity
FDE449 (4) surface properties (surface tension, surface activity)
FDE449 (5) Food colloidal systems
FDE449 (6) Emulsions, foams
FDE449 (7) thermal properties of foods (heat transfer)
FDE449 (8) thermal properties of foods (thermal conductivity)
FDE449 (9) thermal properties of foods (specific heat, thermal diffusivity)
FDE449 (10) Rheological properties of foods
FDE449 (11) Rheological properties of foods
FDE449 (12) Rheological properties of foods
FDE449 (13) Electromagnetic properties of foods
FDE449 (14) Electromagnetic properties of foods (microwave heating)
FDE449 (3) Density, specific gravity ►
Geri