Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Sütün Nitelikleri-3
Dosyayı görmek için
Sutun Nitelikleri-3.pdf
tıklayın
◄ Sütün Nitelikleri-2
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Dr. Öğretim Üyesi Tuba Şanlı CV
Ders İzlence Formu
Sütün Oluşumu
Sütün Nitelikleri-1
Sütün Nitelikleri-2
İçme Sütü Teknolojisi
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi-1
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi-2
Peynir Teknolojisi-1
Peynir Teknolojisi-2
Tereyağı Teknolojisi-1
Tereyağı Teknolojisi-2
Dondurma Teknolojisi-1
Dondurma Teknolojisi-2
İçme Sütü Teknolojisi ►
Geri