Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Salmonella
Salmonella
Dosyayı görmek için
GDM310 04.pdf
tıklayın
◄ Gıda Patojenlerinin Analizi (Yeni Yöntemler)
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. ABDULKADİR HALKMAN
Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler)
Gıda Patojenlerinin Analizi (Yeni Yöntemler)
E. coli O157:H7 ve diğer EHEC serotipleri
Listeria monocytogenes
Staphylococcus aureus
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
Campylobacter jejuni, Vibrio parahaemolyticus
Shigella spp., B. cereus, Cronobacter sakazakii
Yersinia enterocolitica, Enterokoklar
Mikotoksinler
Patojen indirgeme yöntemleri
E. coli O157:H7 ve diğer EHEC serotipleri ►
Geri