Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Etin Kalite Nitelikleri
Et kalitesini oluşturan duyusal nitelikler ve et kalitesi
Dosyayı görmek için
Et Bilimi Sunu 4 2024.pdf
tıklayın
◄ Konu 2 - Kasın Ete Dönüşüm Mekanızması, Post-mortem Değişiklikler
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. TARIK HALUK ÇELİK
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
PROF.DR. HAYDAR ÖZDEMİR
Ders İzlencesi
calisma takvimi
Laboratuvar Güvenlik Kılavuzu ve Formu
Laboratuva Güvenlik Kılavuzu ve Formu
Konu 1 - Etin Tanımı ve Beslenmedeki Önemi Hayvansal Üretimin Amaçları, Et Üretim ve Tüketim Miktarları; Kas ile ilgili dokular
Konu 2 - Kasın Ete Dönüşüm Mekanızması, Post-mortem Değişiklikler
Karkas Sınıflandırması
Karkas Sınıflandırma Yönetmelik
Karkas Sınıflandırma Yönetmelik EK
Konu 4 - Et mikrobiyolojisi
Konu 5 - Sanitasyon
Konu 6 - Gıda Güvenliğinde HACCP Sistemi
Konu 7 - Et Hijyeni - Et Mikrobiyolojisi
Konu 8 - Et Muayenesi 1
Et Muayenesi 1 EK
Kasaplık Hayvanların Nakli
Ante Mortem Muayene
Kasaplık Hayvanların Nakli Yönetmelik
Kasaplık hayvanların nakli EK
Konu 9 - Et Muayenesi 2
Et Muayenesi 2 EK!
Et Muayenesi 2 EK 2
Post mortem Muayene 3
Post mortem Muayene 2
Konu 10 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 1
Post mortem Muayene 4
Konu 11 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 2
Post mortem Muayene 5
Konu 12 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 3
Paraziter İnfeksiyonlar
Konu 13 - Kanatlı Eti Muayenesi
Konu 14 - Mezbahalarda Sanitasyon – HACCP Sistem
Et Ürünleri Teknolojisi 1
Karkas Sınıflandırması ►
Geri