Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Karkas Sınıflandırılması ve Derecelendirme
Dosyayı görmek için
GRADING-SUNU AÇIK ERİŞİM.pdf
tıklayın
◄ Konu 3 - Etin kalite nitelikleri
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. TARIK HALUK ÇELİK
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
PROF.DR. HAYDAR ÖZDEMİR
Ders İzlencesi
calisma takvimi
Laboratuvar Güvenlik Kılavuzu ve Formu
Laboratuva Güvenlik Kılavuzu ve Formu
Konu 1 - Etin Tanımı ve Beslenmedeki Önemi Hayvansal Üretimin Amaçları, Et Üretim ve Tüketim Miktarları; Kas ile ilgili dokular
Konu 2 - Kasın Ete Dönüşüm Mekanızması, Post-mortem Değişiklikler
Konu 3 - Etin kalite nitelikleri
Konu 4 - Et mikrobiyolojisi
Konu 5 - Sanitasyon
Konu 6 - Gıda Güvenliğinde HACCP Sistemi
Konu 7 - Et Hijyeni - Et Mikrobiyolojisi
Konu 8 - Et Muayenesi 1
Et Muayenesi 1 EK
Kasaplık Hayvanların Nakli
Konu 9 - Et Muayenesi 2
Et Muayenesi 2 EK!
Et Muayenesi 2 EK 2
Ante Mortem Muayene
Post mortem Muayene 3
Post mortem Muayene 2
Konu 10 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 1
Post mortem Muayene 4
Konu 11 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 2
Post mortem Muayene 5
Konu 12 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 3
Paraziter İnfeksiyonlar
Konu 13 - Kanatlı Eti Muayenesi
Konu 14 - Mezbahalarda Sanitasyon – HACCP Sistem
Konu 4 - Et mikrobiyolojisi ►
Geri