Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Ders İzlencesi
Dosyayı görmek için
Ders_İzlencesi.docx
tıklayın
◄ PROF.DR. HAYDAR ÖZDEMİR
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. TARIK HALUK ÇELİK
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
PROF.DR. HAYDAR ÖZDEMİR
calisma takvimi
Laboratuvar Güvenlik Kılavuzu ve Formu
Laboratuva Güvenlik Kılavuzu ve Formu
Konu 1 - Etin Tanımı ve Beslenmedeki Önemi Hayvansal Üretimin Amaçları, Et Üretim ve Tüketim Miktarları; Kas ile ilgili dokular
Konu 2 - Kasın Ete Dönüşüm Mekanızması, Post-mortem Değişiklikler
Etin Kalite Nitelikleri
Karkas Sınıflandırması
Karkas Sınıflandırma Yönetmelik
Karkas Sınıflandırma Yönetmelik EK
Konu 4 - Et mikrobiyolojisi
Konu 5 - Sanitasyon
Konu 6 - Gıda Güvenliğinde HACCP Sistemi
Konu 7 - Et Hijyeni - Et Mikrobiyolojisi
Konu 8 - Et Muayenesi 1
Et Muayenesi 1 EK
Kasaplık Hayvanların Nakli
Ante Mortem Muayene
Kasaplık Hayvanların Nakli Yönetmelik
Kasaplık hayvanların nakli EK
Konu 9 - Et Muayenesi 2
Et Muayenesi 2 EK!
Et Muayenesi 2 EK 2
Post mortem Muayene 3
Post mortem Muayene 2
Konu 10 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 1
Post mortem Muayene 4
Konu 11 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 2
Post mortem Muayene 5
Konu 12 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 3
Paraziter İnfeksiyonlar
Konu 13 - Kanatlı Eti Muayenesi
Konu 14 - Mezbahalarda Sanitasyon – HACCP Sistem
Et Ürünleri Teknolojisi 1
calisma takvimi ►
Geri