Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu 13 - Prionel Hastalıklar ve Mikotoksinler
Dosyayı görmek için
Konu 13 - Prionel Hastalıklar ve Mikotoksinler.pdf
tıklayın
◄ Konu 12 - Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları (Clostridium, Bacillus, Campylobacter, E.coli)
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Prof. Dr. Özlem KÜPLÜLÜ
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
Prof. Dr. Ufuk Tansel ŞİRELİ
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
Konu 1 - Su kimyası
Konu 2 - Proteinler 1
Konu 3 - Proteinler 2
Konu 4 - Lipidler 1
Konu 5 - Lipidler 2
Konu 6 - Emülsiyon
Konu 7 - Karbonhidratlar.ppt
Konu 8 - Gıda Güvenliğine İlişkin Tanımlar
Gıda Güvenliği Ders Notları (Son 6 Haftanın Tüm Ders Notları)
Konu 9 - Gıdaların Mikrobiyel Ekolojisi
Konu 10 - Gıdalardan Kaynaklanan Sağlık Riskleri
Konu 11 - Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları (Salmonella, Shigella, Staphilococcus, Listeria)
Konu 12 - Bakteriyel Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları (Clostridium, Bacillus, Campylobacter, E.coli)
Konu 14 - Viral ve Paraziter Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları
Konu 14 - Viral ve Paraziter Gıda İnfeksiyon ve İntoksikasyonları ►
Geri