Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
EKMEK MAYASI ÜRETİMİ
Dosyayı görmek için
EKMEK MAYASI ÜRETİMİ.pdf
tıklayın
◄ MİKROORGANİZMA KÜLTÜRLERİNİ MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. FİLİZ ÖZÇELİK
Ders İzlencesi GDM313
Haber forumu
ENDÜSTR. MİKR.
MİKROORGANİZMA GELİŞMESİ I
MİKROORGANİZMA GELİŞMESİ II
MİKROORG GELİŞMESİNİN ÇEVRE İLE İLİŞKİSİ
STARTER
ÜRETİM YÖNTEMLERİ
Endüstriyel Substrat Seçimi ve Formülasyon
Substrat Formülasyonu
MİKROORGANİZMA KÜLTÜRLERİNİ MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
THP Üretimi
ETİL ALKOL ÜRETİMİ
ASETİK ASİT ÜRETİMİ
LAKTİK ASİT ÜRETİMİ
SİTRİK ASİT
BİYOGAZ, ATIK SU ARITIMI
THP Üretimi ►
Geri