Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu 12 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 3
Dosyayı görmek için
Konu 12 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 3.pdf
tıklayın
◄ Post mortem Muayene 5
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. TARIK HALUK ÇELİK
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
PROF.DR. HAYDAR ÖZDEMİR
Ders İzlencesi
calisma takvimi
Laboratuvar Güvenlik Kılavuzu ve Formu
Laboratuva Güvenlik Kılavuzu ve Formu
Konu 1 - Etin Tanımı ve Beslenmedeki Önemi Hayvansal Üretimin Amaçları, Et Üretim ve Tüketim Miktarları; Kas ile ilgili dokular
Konu 2 - Kasın Ete Dönüşüm Mekanızması, Post-mortem Değişiklikler
Konu 3 - Etin kalite nitelikleri
Karkas Sınıflandırılması ve Derecelendirme
Konu 4 - Et mikrobiyolojisi
Konu 5 - Sanitasyon
Konu 6 - Gıda Güvenliğinde HACCP Sistemi
Konu 7 - Et Hijyeni - Et Mikrobiyolojisi
Konu 8 - Et Muayenesi 1
Et Muayenesi 1 EK
Kasaplık Hayvanların Nakli
Konu 9 - Et Muayenesi 2
Et Muayenesi 2 EK!
Et Muayenesi 2 EK 2
Ante Mortem Muayene
Post mortem Muayene 3
Post mortem Muayene 2
Konu 10 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 1
Post mortem Muayene 4
Konu 11 - Kasaplık Hayvanlarda Görülen Önemli İnfeksiyon Hastalıkları 2
Post mortem Muayene 5
Paraziter İnfeksiyonlar
Konu 13 - Kanatlı Eti Muayenesi
Konu 14 - Mezbahalarda Sanitasyon – HACCP Sistem
Paraziter İnfeksiyonlar ►
Geri