Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
balıkların soğutulması
Dosyayı görmek için
hafta 8-soğutma teknolojisi.pptx
tıklayın
◄ balıklarda tazelik parametreleri
Geçiş yap...
Geçiş yap...
Doç. Dr. Eda DEMİROK SONCU
Ders izlence formu
genel giriş
su canlılarının sınıflandırılması
kas anatomisi
kasın bileşimi
postmortem değişimler 1
postmortem değişimler 2
balıklarda tazelik parametreleri
balıkların dondurulması
tuzlama teknolojisi
marinasyon teknolojisi
kurutma teknolojisi
tütsüleme teknolojisi
genel değerlendirme
balıkların dondurulması ►
Geri