Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
Konu 2 - Sütün bileşimi
Dosyayı görmek için
Konu 2 - Sütün bileşimi.pdf
tıklayın
◄ Konu 1 - Sütün tanımı
Geçiş yap...
Geçiş yap...
PROF.DR. MUAMMER GÖNCÜOĞLU
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
Muammer Göncüoğlu_CV
Prof. Dr. Fatma Seda BİLİR ORMANCI
Ders İzlencesi
Calisma takvimi
Konu 1 - Sütün tanımı
Konu 3 - Sütün Miktar ve Bileşimine Etki Eden Faktörler
Konu 4 - Sütün genel özellikleri
Konu 5 - Anormal sütler
Konu 6 - İçme Sütü Teknolojisi
Konu 7 - Peynir Teknolojisi 1
Konu 8 - Peynir Teknolojisi 2
Konu 9 - YoğurtTeknolojisi
Konu 10 - TereyağıTeknolojisi
Konu 11 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Mikrobiyolojik Tehlikeler
Konu 12 - Süt ve Süt Ürünlerinden Kaynaklanan Kimyasal Tehlikeler
Konu 13 - Süt İşletmelerinde HACCP
Konu 14 - Süt İşletmelerinde Atıklarının Değerlendirilmesi ve Süt Endüstrisinde Arıtma
Konu 3 - Sütün Miktar ve Bileşimine Etki Eden Faktörler ►
Geri