Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
KASTA KASILMA VE GEVŞEME MEKANİZMASI
Dosyayı görmek için
GDM406(2) Kasta kasılma gevşeme mekanizması.pdf
tıklayın
◄ GİRİŞ, KAS DOKU
Geçiş yap...
Geçiş yap...
CV_PROF.DR. AYLA SOYER
CV_PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
Ders İzlencesi
GİRİŞ, KAS DOKU
KASIN ETE DÖNÜŞÜMÜ
ET KALİTESİNİN ETKİLEYEN DEĞİŞMELER
TAZE ET KALİTESİ
KARKAS PARÇALAMA
DÜŞÜK SICAKLIK UYGULAMALARI-AMBALAJLAMA
ET ÜRETİMDE KULLANILAN MATERYALLER VE KATKI MADDELERİ
TÜTSÜLEME
FERMENTE ET ÜRÜNLERİ
EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ
TUMBLING, MASSAGING VE PASTIRMA ÜRETİMİ
KASIN ETE DÖNÜŞÜMÜ ►
Geri