Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
FERMENTE ET ÜRÜNLERİ
Dosyayı görmek için
GDM406-FERMENTE ET ÜRÜNLERİ.pdf
tıklayın
◄ TÜTSÜLEME
Geçiş yap...
Geçiş yap...
CV_PROF.DR. AYLA SOYER
CV_PROF.DR. KEZBAN CANDOĞAN
Ders İzlencesi
GİRİŞ, KAS DOKU
KASTA KASILMA VE GEVŞEME MEKANİZMASI
KASIN ETE DÖNÜŞÜMÜ
ET KALİTESİNİN ETKİLEYEN DEĞİŞMELER
TAZE ET KALİTESİ
KARKAS PARÇALAMA
DÜŞÜK SICAKLIK UYGULAMALARI-AMBALAJLAMA
ET ÜRETİMDE KULLANILAN MATERYALLER VE KATKI MADDELERİ
TÜTSÜLEME
EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ
TUMBLING, MASSAGING VE PASTIRMA ÜRETİMİ
EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİ ►
Geri