Skip to main content
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Username
Password
Log in
Home
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Search courses
Submit
Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Gıda Kaynaklı Mikrobiyolojik Hastalıklar
Click
GDM310 01.pdf
link to view the file.
◄ PROF.DR. ABDULKADİR HALKMAN
Jump to...
Jump to...
PROF.DR. ABDULKADİR HALKMAN
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler)
Gıda Patojenlerinin Analizi (Yeni Yöntemler)
Salmonella
E. coli O157:H7 ve diğer EHEC serotipleri
Listeria monocytogenes
Staphylococcus aureus
Clostridium botulinum
Clostridium perfringens
Campylobacter jejuni, Vibrio parahaemolyticus
Shigella spp., B. cereus, Cronobacter sakazakii
Yersinia enterocolitica, Enterokoklar
Mikotoksinler
Patojen indirgeme yöntemleri
Gıda Patojenlerinin Analizi (Standart Yöntemler) ►
Back