Ana içeriğe git
Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri
Kullanıcı adı
Şifre
Giriş yap
Ana sayfa
OCW / English
E-Kütüphane
Akademik Arşiv
KVKK
Dersleri ara
Gönder
14. ders Tat, koku ve tüm lezzeti açıklayan karakter özelliklerinin belirlenmesi ve tanımlanması
Dosyayı görmek için
14. ders.pdf
tıklayın
◄ 13. ders Lezzet Profili Analizi
Geçiş yap...
Geçiş yap...
DOÇ.DR. ASLI UÇAR
duyusal analiz ders izlencesi
1. ders Gıda Kalitesi ve duyusal kalite karakteristikleri
2.ders Duyusal değerlendirme
3.ders Duyusal değerlendirme 2
4. ders Duyusal Değerlendirme Laboratuvarı, Ürün ve Panel Kontrolleri
5. ders Duyusal analiz laboratuvarı yerleşim düzeni ve etkileyen faktörler
6. ders Örnek hazırlama
7. ders Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler
8. ders Duyusal değerlendirmede panelist seçimi ve panel büyüklüğünü etkileyen faktörler 2
9. ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları
10.ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 2
11. ders Duyusal analiz testleri ve laboratuar uygulamaları 3
12. ders Duyusal değerlendirmede kullanılan skalalar
13. ders Lezzet Profili Analizi
Geri